Primăria a dat 957.000 de lei pentru evenimentele din 2014. Zilele Hunedoarei şi carnavalul au costat cel mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală din Hunedoara a alocat un buget de aproape un milion de lei pentru a finanţa organizarea evenimentelor culturale şi recreative care au avut sau vor avea loc în 2014 pentru hunedoreni. Primăria a fost partener la organizarea a peste 40 de acţiuni, cele mai costisitoare fiind Zilele Hunedoarei şi Carnavalul medieval.

Aproape un milion de lei au fost alocaţi de Consiliul local Hunedoara pentru finanţarea tuturor evenimentelor care au avut loc în municipiu sau vor fi organizate până la finalul acestui an. Potrivit unui raport al administraţiei locale, în 2014 primăria a fost partener în circa 40 de acţiuni publice, organizate în Hunedoara.

În unele cazuri, cum au fost „Noaptea Muzeelor” sau „Ziua mocăniţei”, primăria nu a mai contribuit cu fonduri. Cele mai costisitoare evenimente sponsorizate de la bugetul local au fost Zilele Hunedoarei şi Carnavalul Medieval.

Au fost alocate câte 200.000 de lei de la bugetul local pentru desfăşurarea lor.

Primăria a mai dat 80.000 de lei pentru organizarea Zilei Copilului, 70.000 de lei pentru Festivalul Tineretului, iar serbările de 1 Decembrie vor fi bugetate cu 75.000 de lei, se arată într-un proiect de hotărâre adoptat de Consiliul Local Hunedoara. 

hcl 1 - Anexa 3


Vă recomandăm şi:

VIDEO Castelul Corvinilor a devenit decor pentru o poveste despre Iancu de Hunedoara. Turiştii întârziaţi au fost opriţi la porţi de poliţiştii locali

Castelul Corvinilor a fost decorul natural pentru spectacolul „Credinţă şi sânge”, care spune povestea lui Iancu de Hunedoara. Peste 1.000 de oameni au venit să vadă teatrul în aer liber oferit publicului de artişti şi cascadori, care au participat la festivalul medieval. Numărul locurilor din grădina castelului a fost însă prea mic, astfel că nu toţi cei care au vrut să asiste la spectacol au fost lăsaţi.

FOTO Zilele Hunedoarei în imagini. Cum au petrecut hunedorenii la festival

Festivalul Zilele Hunedoarei 2014 a strâns la sfârşitul săptămânii trecute mii de oameni în Centru civic al municipiului Hunedoara, transformat în loc de distracţie pentru localnici.

Show erotic în parc, în faţa copiilor: dansatoarele invitate la Festivalul Berii au dansat în lenjerie intimă

O trupă de dance invitată la Festivalul Berii, care are loc în aceste zile în Simeria, a reuşit să uimească întreg publicul venit în parcul din oraş să asiste la spectacole. Animatoarele de club au apărut pe scenă îmbrăcate sumar şi au dansat făsă să ţină cont că mulţi dintre privitori erau copii.

FOTO Oraşul petrecerilor prelungite: Festivalul Tineretului s-a întins pe patru seri în Hunedoara

Locuitorii Hunedoarei au fost invitaţi în această săptămână la un adevărat maraton al petrecerilor stradale. Timp de patru seri, în Hunedoara s-a desfăşurat Festivalul Tineretului, iar bulevardul central al municipiului a fost invadat de localnici.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite