Poliţiştii din Deva au confiscat 40.000 de ţigarete de la doi contrabandişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Parahova au fost puşi sub urmărire penală pentru contrabandă, după ce au fost opriţi în trafic pe o stradă din municipiul din Deva. Poliţiştii au descoperit în autoturismul cu care aceştia se deplasau 40.000 de ţigarete de contrabandă.

Poliţiştii hunedoreni au depistat în trafic, pe o stradă din municipiul Deva, doi bărbaţi care transportau cu un autoturism 40.000 de ţigarete de provenienţă ucraineană. Ţigările nu aveau timbre fiscale româneşti.

„Marfa a fost confiscată, iar pe numele suspecţilor a fost întocmit un dosar penal, pentru contrabandă”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Razie la contrabandiştii din Hunedoara: 13 oameni au fost puşi sub învinuire

În şase luni, o grupare de contrabandişti, formată din trei femei şi zece bărbaţi, a produs un prejudiciu de peste 220.000 de lei statului român de pe urma afacerilor ilegale cu ţigări.

Contrabandist reţinut în urma unei razii. Transporta 2.000 de pachete de ţigări

Un tânăr din Hunedoara, care transporta 2.000 de pachete de ţigări pe care urma să le vândă ilegal, a fost reţinut de poliţişti în urma unei razii.

Poliţiştii au găsit peste 30.000 de ţigarete de contrabandă în locuinţele unei femei

O hunedoreancă a fost reţinută pentru contrabandă de ţigări, în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti în două apartamente pe care aceasta le deţinea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite