Pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: au furat aproape 10.000 kilograme de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din municpiul Deva, cu vârste cuprinse între 34 şi 40 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat aproape 10.000 de kilograme de fier vechi. Aceştia şi-au pus în aplicare planul chiar asupra firmei la care lucrau.

Cei trei erau angajaţi la un depozit de fier vechi şi s-au gândit că nu le-ar strica nişte bani în plus în buzunar. La începutul acestei luni au furat fierul cu ajutorul unei autoutilitare şi vroiau să-l vândă în altă parte. Din fericire, prejudiciul în valoare de aproximativ 9.000 de lei a fost recuperat  și restituit părții vătămate.

Urmărit internaţional, depistat de poliţişti
Un bărbat de 38 de ani, din Sibiu, urmărit internațional, a fost depistat, ieri, de poliţiştii hunedoreni pe raza municipiului Orăştie. Sibianul avea mandat european de arestare, fiind căutat de Interpolul din Germania pentru fals de monedă.

Copaci tăiaţi ilegal
Opt hunedoreni cu vârste cuprinse între 33 şi 77 de ani, toţi din comuna Baia de Criş, s-au ales, ieri, cu dosare penale după ce au fost prinşi la tăiat de lemne. Aceştia au pus la pământ 80 metri cubi de material lemnos, în valoare de 270.000.000 lei, fără ca pomii să fie marcaţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite