O femeie a pierdut 10.000 de lei, după ce a răspuns apelului unui escroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pensionară din Petroşani a fost înşelată cu 10.000 de lei, bani pe care i-a oferit unui necunoscut care i-a spus că fiica sa a fost rănită într-un accident.

Mai multe plângeri pentru înşelăciune, cu autori necunoscuţi, au fost înregistrate în ultimele zile la secţiile de Poliţie din Hunedoara.

Una dintre victime, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Petroşani, a reclamat că a fost înşelată cu 10.000 de lei.

„I-a dat aceşti bani unui tânăr necunoscut, după ce a fost apelată de o persoană necunoscută, care i-a spus că fiica sa ar fi fost rănită într-un accident rutier şi are nevoie de o sumă mare de bani, pentru a fi operată”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Autorii escrocheriei nu au fost găsiţi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum au ajuns tinerele snopite în bătaie şi batjocorite „îngeri păzitori” ai călăilor. Agresiunile şocante rezolvate cu iertare

Poveştile cutremurătoare ale mai multor tinere s-au încheiat cu împăcarea cu cei care le-au bătut sau chiar violat. Nicolae Guţă Junior, bătăuşul Sorin Palesică şi violatorul unei minore, ţinută sechestrată mai multe zile, au fost „salvaţi” chiar de victimele lor.

Tânără acuzată de trafic de droguri de mare risc. Poliţiştii au găsit cannabis şi cocaină în maşina ei

Magistraţii hotărăsc soarta unei tinere de 26 de ani, reţinută de poliţişti, care au descoperit în maşina ei cannabis şi substanţe interzise presupuse a fi cocaină.

De ce a fost aprobată cererea de liberare a lui Alin Simota: „Timpul executat a fost suficient pentru reeducarea sa”

Magistraţii au motivat decizia de liberare condiţionată a afaceristului Alin Simota, aflat în închisoare din luna iulie a anului trecut, după ce timp de un an şi jumătate a fost pe lista urmăriţilor internaţionali. Soluţia nu este, deocamdată, definitivă.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite