Bărbat ademenit cu servicii sexuale în spatele unui hotel şi tâlhărit. Agresorul a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit un localnic din Petroşani. Victima a fost ademenită în spatele unui hotel cu promisiunea că va avea relaţii sexuale cu o tânără.

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pe numele unui bărbat de 39 de ani, acuzat de tâlhărirea unui petroşănean în vârstă de 61 de ani.

Victima, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice), le-a declarat poliţiştilor faptul  că,  după lăsarea întunericului, în jurul orei 19:00,  a fost acostată de un bărbat care i-a propus să îi intermedieze întreţinerea de relaţii sexuale cu o tânără.

„A fost de acord cu propunerea, motiv pentru care a fost condus într-o zonă slab circulată şi iluminată, în spatele unui hotel din Petroşani. Bărbatul care i-a făcut propunerea i-a pulverizat în faţă o substanţă iritant lacrimogenă şi l-a deposedat de 180 de lei, bani pe care îi avea în buzunar”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara

Potrivit poliţiştilor, activităţile investigative au fost îngreunate de faptul că bărbatul tâlhărit se afla în stare vădită de ebrietate, fiind oscilant în declaraţii cu privire la starea de fapt şi furnizând date vagi cu privire la cele întâmplate. „Persoana vătămată a fost condusă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru un consult medical de specialitate, însă nu a necesitat internare”, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum au ajuns tinerele snopite în bătaie şi batjocorite „îngeri păzitori” ai călăilor. Agresiunile şocante rezolvate cu iertare

Poveştile cutremurătoare ale mai multor tinere s-au încheiat cu împăcarea cu cei care le-au bătut sau chiar violat. Nicolae Guţă Junior, bătăuşul Sorin Palesică şi violatorul unei minore, ţinută sechestrată mai multe zile, au fost „salvaţi” chiar de victimele lor.

Tânără acuzată de trafic de droguri de mare risc. Poliţiştii au găsit cannabis şi cocaină în maşina ei

Magistraţii hotărăsc soarta unei tinere de 26 de ani, reţinută de poliţişti, care au descoperit în maşina ei cannabis şi substanţe interzise presupuse a fi cocaină.

De ce a fost aprobată cererea de liberare a lui Alin Simota: „Timpul executat a fost suficient pentru reeducarea sa”

Magistraţii au motivat decizia de liberare condiţionată a afaceristului Alin Simota, aflat în închisoare din luna iulie a anului trecut, după ce timp de un an şi jumătate a fost pe lista urmăriţilor internaţionali. Soluţia nu este, deocamdată, definitivă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite