Mai întâi se dezinfectează, apoi se votează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcolile în care s-au amenajat secţii de votare au fost dezinfectate
Şcolile în care s-au amenajat secţii de votare au fost dezinfectate

Toate secţiile de votare din şcolile şi liceele judeţului Hunedoara au fost dezinfectate. Măsura a fost luată după ce  după ce în mai multe instituţii de învăţământ au fost consemnate numeroase cazuri de gripă nouă, între cele două tururi de scrutin.

În ultimele două săptămâni, o parte din şcolile şi liceele hunedorene au fost închise sau au avut cursurile parţial suspendate, după ce mai mulţi elevi au fost diagnosticaţi cu gripă nouă. Printre unităţile de învăţământ care au avut porţile închise temporar s-au numărat Liceul Sportiv din Deva şi Şcoala Generală din comuna Boşorod. În prezent, în ambele locaţii cursurile se desfăşoară normal. Din cauza virusului AH1N1, rămân în continuare închise Colegiul Naţional „Decebal”, Şcoala Generală „Andrei Şaguna”, ambele din Deva, Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, şi Şcoala Generală din Şoimuş.

Având în vedere că duminică, 6 decembrie, pragul secţiilor de votare va fi trecut de multe persoane, după încheierea procesului electoral se va efectua o altă dezinfecţie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite