La hunedoreanul sărac nici jucăriile şi accesoriile de la sex-shop nu trag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finalul anului 2009 nu a fost unul de bun augur pentru sex-shopuri.
Finalul anului 2009 nu a fost unul de bun augur pentru sex-shopuri.

Deşi este o perioadă propice vânzărilor de produse erotice, sărbătorile de sfârşit de an nu au adus vânzările preconizate de patronii sex-shopurilor.

Aşteptat cu interes de administratorii sex-shopurilor, sfârşitul de an nu a fost tocmai bun pentru a creşte vânzările produselor destinate plăcerii. ,,Cu toate că am înregistrat un aflux mai mare de persoane care ne-au trecut pragul, vânzările nu au fost foarte mari. Comparativ cu alte zile ale anului, am avut o creştere de aproximativ 10 la sută a vânzărilor, în contextul în care am prognozat o creştere de circa 50 la sută. Cred că lipsa banilor este principalul motiv. Oamenii au intrat, s-au uitat, au întrebat, apoi au plecat cu plasa goală sau au achiziţionat produse mai ieftine, în general uleiuri pentru masaj erotic şi obiecte de decor” a declarat Irina, vânzătoare.

Iubirea nu are vârstă


Adriana Cristea, angajata unui sex-shop din Petroşani spune că cele mai vândute produse au fost cătuşele, uleiurile pentru masaj erotic şi lenjeria intimă. „Vârsta celor care se interesează de aceste produse sau le achiziţionează este foarte variată. În magazin intră atât cei tineri cât şi cei mai în vârstă”, spune Adriana. Nici în ceea ce priveşte preferinţele hunedorencelor nu se poate da un verdict. Practic cele care sunt interesate de achiziţionarea vreunui produs nu pun neapărat problema ca acesta să fie cât mai mare. „Cele care vin în magazin nu au o idee clară asupra a ceea ce vor să cumpere. Din discuţiile pe care le purtăm, fiind mai multe lucruri care trebuiesc lămurite, acestea aleg un produs”, spune vânzătoarea.

Preţuri pentru toate buzunarele


Preţurile practicate de sex-shopuri se doresc a fi accesibile tuturor. Spre exemplu, afrodisiacele se vând la preţuri cuprinse între 37 şi 55 de lei. Parfumurile cu feromoni, care garantează că nicio femeie nu vă va rezista, costă între 70 şi 170 de lei flaconul. Doamnele pot achiziţiona vibratoare de lux la preţuri cuprinse între 250 şi 500 de lei.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite