INEDIT LA DEVA: Prima zi din noul an a fost sărbătorită în costume de baie şi la saună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 600 de hunedoreni au schimbat în prima zi a anului smokingul şi rochia de seară  de la Revelion cu costumul de baie. Pentru relaxare după noaptea petrecerilor hunedorenii au ales în acest an SPA-ul.

Deşi a avut program redus, complexul acvatic  de la Deva a fost vizitat în prima zi a anului de nu mai puţin de 600 de clienţi. „Este o cifră record, dat fiind faptul că am avut program redus de numai şapte ore. Personalul complexului a venit la lucru aproape după petrecerea de Revelion astfel încât la ora 15 am putut primi amatorii de relaxare”, spune Liviu Andrei, administratorul complexului.

Gerul de minus şase grade Celsius nu i-a speriat pe amatorii de bălăceală.

Am venit numai pentru că e prima zi din an. Mi se pare ceva exotic să fie 1 ianuarie, ger, iar eu să stau în apă în costum de baie şi să mă uit la zăpada de afară”, spune Tudor Costea.

Pentru familia Toma, baia de început de an, vine ca o eliberare de zgura supraalimentării de sărbători. „Am stat în apă două ore, la duşurile de mare presiune, şi mă simt mult mai bine acum, după petrecerea de azi noapte.  Înotul e mare consumator de energie, iar apa lucrează complex eliberând organismul de toxine”, spune Andrei Toma.


Potrivit administratorilor complexului astăzi sunt aşteptaţi la Aqualand peste 1000 de clienţi, iar bazinele funcţionează după orarul normal

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite