Hunedoara: UPDATE Victimele din maşina lovită de tren sunt internate în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două persoane care au fost rănite după ce autoturismul Cielo în care se aflau a fost lovit de un marfar se află înternate la spitalul din Haţeg.

Descarcerea celor două victime, şoferul autoturismului şi o pasageră, a durat aproximativ o jumătate de oră, iar răniţii au fost transportaţi la spitalul din Haţeg. Potrivit ISU Hunedoara, femeia este în comă, având traumatism cranio-cerebral închis şi suspiciune de fractură craniană. Medicii au hotărât ca ea să fie trimisă la o clinică din Timişoara, unde îi pot fi acordate îngrijirile medicale de care are nevoie. Bărbatul aflat la volanul maşinii a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral închis.   

Au rămas în viaţă

Azi la orele amiezii, un autoturism Cielo a fost lovit de un tren de marfă la o trecere de cale ferată fără bariere, dar cu semnalele luminoase în funcţiune, din localitatea Livadia (în apropiere de Petroşani). Autoturismul a fost târât pe o porţiune de câteva zeci de metri, totuşi ocupanţii locurilor din maşină au scăpat cu viaţă. Din cauza accidentului, trenurile pe ruta Subcetate - Petroşani au avut o întârzieri de aproape două ore. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite