Accident rutier mortal în Valea Jiului: un bărbat a murit, iar două tinere de 19 ani au fost rănite grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier mortal a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în Valea Jiului: un bărbat a murit, iar două tinere de 19 ani au fost rănite grav.

Un accident rutier mortal a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Jieţ din Valea Jiului.

„Sâmbătă, la ora 00.30, un bărbat se 42 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe Strada Jieţ, din Petrila, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a două pasagere, ambele de 19 ani, din Petrila”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Una dintre tinere a rămas încarcerată în autoturism în partea stângă spate, iar cealaltă tânără a fost găsită în afara autoturismului.

„Un bărbat în vârstă de 42 de ani a suferit un traumatism cranian grav şi traumatism toracic, şi a intrat în stop cardio respirator. S-au practicat manevre de resuscitare timp de 45 minute, dar, din păcate, fără succes. O femeie de 19 ani a suferit un traumatism de bazin şi o fractură de femur şi o altă tânără de 19 ani a suferit un traumatism cranian, contuzie de bazin. Cele două paciente au fost transporatate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Petroşani”, a infromat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

În ajutorul victimelor au intervenit echipaje ale Ambulanţei şi SMURD.


Mai puteţi citi şi:

FOTO Imagini istorice cu spectaculoasa cale ferată Hunedoara-Govăjdia, înainte de distrugerea ei totală

Matriţa din Sarmizegetusa Regia. S-a dat sentinţa: cu ce s-a ales tânăra care a cerut o recompensă uriaşă VIDEO

VIDEO „Triunghiul Bermudelor“ din Munţii Parâng. Locul enigmatic devenit cimitir al avioanelor prăbuşite

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite