Florin Uscatu, fostul finanțator al echipei de fotbal Corvinul Hunedoara a fost “săltat” de mascați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Uscatu un personaj controversat în Hunedoara
Florin Uscatu un personaj controversat în Hunedoara

Alături de fostul comisar al Gărzii Financiare Petrică Toma, Florin Uscatu fostul finanțator al echipei Corvinul a fost ridicat în această dimineață de ofițerii DIICOT în dosarul “tunului” de 20 de milioane de euro

Potrivit anchetatorilor, 10 persoane din judeţul Hunedoara, cercetate în dosarul de evaziune fiscală instrumentat de DIICOT Mehedinţi, au fost ridicate şi transportate pentru audieri în Mehedinţi. Lista celor 10 persoane acuzate de fraude economice este următoarea: Nicolae Hudema, Ioan Gabriel Tomuţă, Constantin Sîrbu Daniel, Andrei Cândac, Vasile Chiru, Cornelius Silvan Toma, Petrică Toma, Marius Barticel, Bogdan Ştefan Ghide şi Gheorghe Uscatu.

Aceleași surse susțin că la nivelul județului Hunedoara au fost efectuate nouă percheziții dintre care opt în municipiul Hunedoara şi una în Deva. Gruparea infracţională din care sunt supectaţi că fac parte şi hunedorenii a provocat un prejudiciu de 20 milioane de euro. Florin Uscatu este un personaj controversta despre care se spune că ar fi implicat în mafia fierului vechi din Hunedoara. Alături de el figurează și numele lui Petrică Toma, Silvan Toma şi Barticel Marius. Silvan Toma este actualul finanţator al echipei de fotbal din Hunedoara, echipă care acum se numeşte FC Hunedoara, iar Petrică Toma este un fost comisar de la Garda Financiară din judeţul Hunedoara. Cei 10 sunt suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani, aceştia având mai multe societăţi prin intermediul cărora s-au defsăşurat tranzacţii ilegale.

 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite