Filmul săptămânii la Cinema Patria din municipiul Deva: comedia “Nu-i de nasul meu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se poate ca un Joe oarecare şi o blondă isteaţă şi sexy să-şi găsească fericirea împreună? Aceasta este întrebarea în jurul căreia se desfăşoară comedia romantică “Nu-i de nasul meu”, care rulează începând de astăzi la cinematograful din reşedinţa judeţului Hunedoara.

Când Kirk, un agent de pază la aeroport, pune ochii pe o organizatoare de petreceri nemaipomenit de arătoasă, Molly, nimeni nu crede că se poate înfiripa între ei o adevărată idilă! El încă mai iese în oraş cu amicii de la liceu şi colegii de muncă, iar ea e  isteaţă, frumoasă, sofisticată şi.... departe de nasul lui Kirk.

Pelicula reprezintă o scandaloasă combinaţie de comic şi romantism de modă veche. Kirk Kettner este un tip de vreo douăzeci şi ceva de ani care lucrează ca agent de pază pe aeroportul din Pittsburgh.  Încă visează să-şi reia legătura cu fosta iubită, Marnie, care se pare că a păşit pe o nouă cale. Luate una peste alta, pare mulţumit de viaţa lui, cel puţin până în ziua în care îi apare sub ochii devastator de frumoasa Molly, care, trecând prin punctul de securitate al aeroportului, îşi uită mobilul acolo.



Când bietul Kirk îi înapoiează telefonul, fata îi oferă cu amabilitate două bilete la un meci de hockey, iar el acceptă, fără să-i treacă nici măcar o secundă prin minte că fata îi propune o întâlnire. Nici nu se poate închipui o pereche mai puţin credibilă decât răvăşitoarea Molly şi banalul Kirk.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite