Două kilograme de haşiş urmau să ajungă la consumatorii din judeţ: dealerii au fost reţinuţi pentru trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drogurile au fost confiscate de DIICOT. ARHIVĂ
Drogurile au fost confiscate de DIICOT. ARHIVĂ

Doi hunedoreni din Valea Jiului şi un al tânăr din Bihor au fost capturaţi de ofiţerii DIICOT, în timp ce încercau să pună în vânzare 1,2 kilograme de rezină de cannabis (haşiş).

Drogurile au fost aduse în ţară în luna ianuarie, din Portugalia, în cantitatea totală de două kilograme. Un tânăr din Uricani a transportat haşişul, în bagajele sale, cu autocarul şi a predat apoi drogurile, în Uricani, unui prieten.

Prinşi în flagrant
„Poliţiştii antidrog orădeni i-au prins în flagrant pe cei trei membri ai reţelei, în timp ce încercau să comercializeze 1,2 kilograme de rezină de cannabis (haşiş), în schimbul sumei de 25.000 de lei. Acţiunea a avut loc în Petroşani”, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, iar instanţa de judecată a emis pe numele a doi dintre ei, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar faţă de cel de-al treilea s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Citeşte şi:

A început procesul „alchimistului” arestat pentru că a vrut să vândă mercur

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite