Naivitate incredibilă: o femeie a trimis 5.000 de lei unui necunoscut, care a minţit-o că fiica ei a provocat un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înşelăciunile prin telefon au devenit o constantă a vremurilor noastre. D.G. ARHIVĂ
Înşelăciunile prin telefon au devenit o constantă a vremurilor noastre. D.G. ARHIVĂ

O femeie din Aninoasa, în vârstă de 58 de ani, a pierdut o sumă importantă de bani după ce a fost sunată de un aşa-zis avocat, care i-a cerut bani pentru a o ajuta pe fiica ei să scape de un dosar penal.

Necunoscutul care a sunat-o pe hunedoreancă şi s-a dat drept avocat i-a transmis acesteia că fiica ei a fost implicată într-un accident rutier.


„Aşa-zisul avocat i-a comunicat părţii vătămate că o reprezintă pe fiica acesteia, care ar fi lovit, cu maşina, un copil pe o trecere de pietoni şi i-a solicitat virarea sumei de 5000 lei, prin mandat poştal on-line, pe numele unei persoane indicate de „avocat”, la un oficiu poştal din municipiul Bucureşti.

După ce a virat suma de bani, partea vătămată a constatat că a fost înşelată şi s-a adresat cu plângere scrisă poliţiei, solicitând identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Autorul înşelăciunii nu a fost identificat. În urmă cu o săptămână, o altă hunedoreancă a trimis bani unui necunoscut, care i-a cxerut 11.500 de lei, spunându-i la telefon o poveste asemănătoare.

Citeşte şi:

Adrian Filer, fostul şef de poliţie din Hunedoara acuzat în dosarul „baronilor fierului vechi", a fost chemat la tribunal

FOTO Maşinile de lux ale romilor din Hunedoara au numere personalizate

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite