Deva are un nou viceprimar: Marian Muntean l-a înlocuit pe Ovidiu Moş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Muntean este noul viceprimar al Devei.
Marian Muntean este noul viceprimar al Devei.

Municipiul Deva are de astăzi un nou viceprimar. Marian Muntean l-a înlocuit pe Ovidiu Moş în funcţie, în urma unor hotărâri luate de consilierii locali.

Marian Muntean este de astăzi viceprimar al municipiului Deva. Consilierul local din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu l-a înlocuit pe viceprimarul Ovidiu Moş, de la Partidul Social Democrat. Ovidiu Moş a fost schimbat astăzi din funcţie la propunerea consilierilor locali ai PNL şi PDL.

Fostul viceprimar este anchetat într-un dosar de crimă organizată alături de fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu. A fost acuzat de sprijinirea unor grupări infracţionale urmărite pentru evaziune cu produse petroliere.

Marian Muntean este implicat în afaceri în domeniul transportului local şi a finanţat echipa de handbal a municipiului Deva. De asemenea, în 25 mai, el a candidat din partea PP-DD la alegerile europarlamentare şi la un loc de deputat în Colegiul Ţara Haţegului – Ţinutul Pădurenilor. Nu a avut succesul sperat.


Vă recomandăm şi:

PNL şi PDL vor fuziona în Hunedoara. Noii aliaţi vor vota înlocuirea vicepreşedintelui CJ Hunedoara şi a viceprimarilor din Deva şi Hunedoara

Liderii Partidului Naţional Liberal şi cei ai Partidului Democrat Liberal din judeţul Hunedoara au anunţat că partidele se pregătesc de o coaliţie solidă împotriva Partidului Social Democrat, iar între primele măsuri luate vor fi schimbarea viceprimarilor PSD din Deva şi din Hunedoara şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Ioan Rus, reprezentant al PSD.

Viceprimarul Devei, pionul de legătură dintre şeful BCCO Alba şi evazionişti. Ovidiu Moş este cercetat alături de Traian Berbeceanu

Viceprimarul Devei Ovidiu Moş (PSD) este şi el în dosarul de evaziune fiscală cu produse petroliere în care este cercetat şeful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Acesta era omul care asigura legătura între şeful BCCO Alba şi membrii grupării cercetate pentru evaziune fiscală cu produse petroliere. Potrivit unor surse judiciare, în dosar ar mai fi implicat încă un poliţist din Alba şi mai mulţi oameni de afaceri din Hunedoara.

Viceprimarul Hunedoarei trimis în judecată pentru că şi-a finanţat nevasta şi soacra din bani publici

Dan Robert, viceprimarul municipiului Hunedoara a fost trimis în judecată de către procurorii DNA fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice. Procurorii au finalizat ancheta şi au trimis dosarul judecătorilor Curţii de Apel Alba Iulia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite