Ce declaraţii de dragoste şi-au făcut hunedorenii. Cel mai frumos mesaj a fost premiat cu o cină, plătită de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedorenii cei mai inspiraţi au fost premiaţi cu o cină romantică.
Hunedorenii cei mai inspiraţi au fost premiaţi cu o cină romantică.

Îndrăgostiţii din Hunedoara au avut ocazia să fie premiaţi cu o cină romantică, pe cheltuiala Primăriei Hunedoara, dacă îşi făceau cunoscută dragostea prin declaraţiile postate pe pagina de Facebook a instituţiei.

Şase hunedoreni au concurat pentru cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, la concursul organizat de Primăria Hunedoara, pa pagina de Facebook a instituţiei. Primăria a acordat premiul pentru cea mai frumoasă declaraţie unui tânăr e nume Bogdan, care i-a transmis iubitei sale următoarele:

„Te iubesc! Tu eşti singurul lucru bun care mi s-a întâmplat în viaţă. Tu eşti singura persoană care îmi dă puterea să merg mai departe şi să înfrunt greutăţile vieţii. Te iubesc pentru că exişti, te iubesc pentru că îmi eşti aproape, te iubesc pentru ceea ce eşti, iubesc sufletul tău, iubesc zămbetul tău, iubesc privirea ta, iubesc la nebunie să te ating... Iubesc la nebunie să te sărut, te iubesc în fiecare secundă. Te iubesc atunci când plângi, te iubesc atunci când râzi, te iubesc cu toată fiinţa mea, te iubesc atunci când dormi, te iubesc atunci când nu eşti lângă mine, te iubesc şi mai mult când eşti lângă mine, te iubesc pentru că îmi umpli viaţa şi mă faci fericit dându-i un scop, o existenţă. Până şi aerul pe care îl respiri s-a îndrăgostit de tine, până şi cei mai frumoşi ochi din lume sunt geloşi pe ochii tăi minunaţi. Atunci când tu eşti tristă, cerul plânge pentru tine, iar când eşti fericită soarele radiază de fericire. Mă bucur şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viaţă, secundă cu secundă, minut cu minut”. Premiul a constat într-o cină în doi, la un restaurant din Hunedoara.

Şi alţi hunedoreni şi-au încercat norocul la concursul de mesaje de dragoste. Iată ce au scris:
“Draga mea, dupa cum ştii, dragostea nu e ceea ce vezi, ci ceea ce ai. Iubirea nu e ceva material, ci ceea ce simţi. Inima mea e goală pentru prezenţa ta. Aşteapta să te întâlneasscă, să te cunoască. E dornică să-şi reverse tot ce are mai bun, mai frumos, mai plăcut. Tânjeşte dupa dragostea ta, dar nu-şi găseşte împlinirea, dacă nu-ţi atinge şi inima ta cu gingăşia ei. E pornită spre cineva, dar nu ştie la cine să se oprească. E dispusă să-ti atingă inima, dacă o lipeşti de ea. Îşi cunoaşte stăpâna, dar nu ştie ce nume are.
Nu vrei să-i spui cum te cheamă?”,
a scris Silviu.

“Dimineaţa nu mănânc, pentru că mă gândesc la tine, la prânz nu mănânc pentru ca mă gândesc la tine, iar noaptea nu dorm, că mor de foame”, a transmis Paul.

Declaraţii siropoase

„Tot ce ni se întâmplă, frumos, urât, divin, diabolic, suntem noi. Vreau să trăiesc cu tine tot. Să mă satur de tine, să te vărs şi apoi să o luăm de la capăt. Unul fără celălalt nu existăm, oricât de mult am vrea asta. În momentul în care ne-am întâlnit, ne-am amestecat sufletele. Cu tine îmi e greu, dar fară tine… nu sunt eu”, a fost declaraţia semnată A. A.

“Într-o lume aşa de mare, tu mi-ai apărut în cale. Erai mică, prăpădită, dar dulce ca o prăjiturică! Într-o seară de ianuarie, ne-am lăsat purtaţi de farmecul iernii, Iar misterul serii încă ţine ascuns sărutul magic, ce m-a vrăjit. Zi ce trece tot mai mult, eu te ţin în braţe şi n-o să-ţi dai drumul nici gând, căci te iubesc şi de departe. Uite, un an a şi trecut, iar tu mă faci mereu să râd. Căci doar tu eşti dragostea mea cea mare, ce mă iubeşte fără încetare! Cu drag te port în inimă mereu, căci un suflet am şi e doar al tău şi iubirea noastră-i atât de mare, încât ne vom iubi mereu! Cu multă dragoste, al tău iubit, Cristi! Te iubesc, Camelia!”, a fost un alt mesaj.

“Sunt clipe în viaţă, când nimic nu se compare cu plăcerea de a-ţi fi alături, de a-ţi simţi parfumul care adie a lăcrămioară în plin februarie, sunt momente când te urăsc, pentru că te iubesc enorm şi nu ştiu ce aş face fără tine, însă sunt clipe când mie dor de tine. Eşti doar una, aşa cum eşti, şi eşti doar a mea, aşa cum am căutat o viaţă întreagă, ştiu că mă vezi un neserios, un pus pe şotii, dar asta sunt şi sunt aşa pentru tine, vreau să te văd zâmbind mereu”, semnează Ovidiu.


Vă recomandăm şi:

Învăţăturile părintelui Arsenie Boca despre tainele dragostei: „Iubirea nu are marginile omului, străbate dincolo de mormânt şi ajunge pe cel iubit”

Învăţăturile duhovnicului Arsenie Boca, preotul martir al închisorilor comuniste, au devenit cunoscute în ultimii ani printr-un număr impresionant de volume, mărturii şi documentare. Printre temele cele mai abordate sunt iubirea, viaţa de familie şi căsătoriei.

Verginica şi Venera, terorizate de Nelu, bătăuşul din Căbeşti. Drama unor femei lipsite de apărare în faţa unui agresor

O femeie din satul Căbeşti (judeţul Hunedoara) a ajuns să se baricadeze în propria casă de teama fostului iubit, supărat că a fost părăsit. Verginica Calmorean (53 de ani) a fost bătută de mai multe ori, în ultimele luni, de Nelu, un localnic cu care avusese o relaţie, iar mama ei se plânge că Poliţia nu a luat încă măsuri pentru a-l potoli pe agresor.

Valentine’s Day în Hunedoara. Primăria îi cinsteşte cu o cină pe cei mai inspiraţi îndrăgostiţi de pe Facebook

Un festival al oamenilor de zăpadă, concursuri pentru cupluri premiate cu o cină, neapărat, romantică, şi evenimente dedicate îndrăgostiţilor vor intra în meniul „Valentine’s Day”, Ziua Îndrăgostiţilor sărbătorită sâmbătă, 14 februarie, şi în Hunedoara.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite