Casa unei familii din Şoimuş a fost mistuită de un incendiu violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Şoimuş a fost rănit în timpul incendiului care i-a cuprins locuinţa. Flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă în Şoimuş, iar flăcările au mistuit casa bătrânească, din lemn, a unei familii. Un bărbat de 62 de ani se afla într-una din încăperile cuprinse de flăcări.

“Pompierii au intervenit cu mai multe linii de furtun reuşind stoparea propagării incendiului la imobilele şi anexele din vecinătate. Proprietarul casei incendiate, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a reuşit să se autoevacueze din imobil însă a suferit arsuri de gradul I, la nivelul feţei. A fost asistat medical înainte de a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva”, a declarant căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În incendiul din Şoimuş, lichidat după aproximativ o oră de intervenţie, au ars piese de mobilier, articole textile şi aparate electrocasnice aflate în camerele casei.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la instalaţia suprasolicitată.


Vă recomandăm şi:

Tragedie în Lupeni: un bărbat a murit ars într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa

Un hunedorean în vârstă de 60 de ani, din localitatea Lupeni, a murit în urma unui incendiu care i-a cuprins apartamentul în care locuia.

Doi tineri au murit carbonizaţi, în urma unui incendiu care le-a cuprins baraca

Doi oameni au murit în această dimineaţă, în urma unui incendiu. Flăcările au cuprins baraca în care aceştia dormeau.

VIDEO Incendiu violent în Orăştie. Flăcările au cuprins două depozite, de peste 1500 de metri pătraţi

Depozitele unor firme din zona industrială a municipiului Orăştie au fost mistuite de flăcări. De mai multe ore, pompierii sunt implicaţi în acţiunile de stingere a incendiului izbucnit în această seară.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite