Alegeri prezidenţiale 2014. Ultimele strigări de campanie în Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de oameni au participat la cele două mitinguri din Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Sute de oameni au participat la cele două mitinguri din Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Două mitinguri electorale au avut loc astăzi în Hunedoara, ambele fiind încheiate cu câte o manifestaţie în faţa Casei de Cultură. Susţinătorii candidaţilor Klaus Iohannis şi Victor Ponta au mărşăluit pe străzile municipiului, în încercarea de a atrage simpatizanţi pentru favoriţii lor.

Mitingurile electorale organizate în această seară în Hunedoara s-au încheiat fără incidente. Primii care au defilat pe străzile municipiului au fost susţinătorii candidatului Victor Ponta, câteva sute de oameni, conduşi de viceprimarul Dan Bobouţanu şi liderul Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

La o oră după încheierea mitingului PSD, alte câteva sute de persoane, în frunte cu primarul Viorel Arion şi deputata Carmen Hărău, au participat la marşul electoral de susţinere a lui Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale la funcţia de preşedinte al României.

Cele două mitinguri s-au încheiat cu discursuri politice în faţa Casei de Cultură a Hunedoarei, acompaniate de muzică folclorică. Înaintea primului tur de scrutin, în Hunedoara nu au fost organizate astfel de manifestaţii.


Vă recomandăm şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis a venit în Hunedoara şi Deva, Liviu Dragnea a ajuns în Valea Jiului

Alegeri prezidenţiale 2014: Klaus Iohannis s-a aflat astăzi în judeţul Hunedoara, unde a participat la mitingurile electorale care au avut loc în Haţeg, Călan, Hunedoara, Deva şi Orăştie. Tot astăzi, vicepremierul Liviu Dragnea l-a reprezentat pe Victor Ponta în Valea Jiului.

Protest în Deva pentru românii din Occident, care au aşteptat ore în şir la cozi în faţa secţiilor de votare

Cozile imense din faţa secţiilor de vot din Occident şi faptul că mii de români au fost nevoiţi să stea la cozi interminabile, ore în şir, pentru a-şi exercita dreptul de vot, i-au mobilizat şi pe deveni. Mai mulţi localnici s-au strâns astăzi în faţa Prefecturii Hunedoara, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de românii din afara ţării, privaţi de dreptul de a vota.

Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis câştigă în Deva, Victor Ponta în majoritatea oraşelor din judeţ

Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obţinut cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Hunedoara, dar în municipiul Deva a fost învins de Klaus Iohannis.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite