Accident rutier cumplit produs de un tânăr. Doi oameni au murit în impactul frontal dintre două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Hunedoara. FOTO: ARHIVĂ.
Accident Hunedoara. FOTO: ARHIVĂ.

Un accident rutier mortal a avut loc pe Drumul Naţional 76, în municipiul Brad. Victimele au fost un bărbat de 61 de ani şi o femeie de 58 de ani.

Un şofer în vârstă de 30 de ani a produs, miercuri seara, un accident mortal, pe D.N.76, la intrarea în municipiul Brad. Tânărul a încercat să evite un autobuz care a ieşit dintr-o staţie şi a intrat pe contrasens, unde a luvit un autoturism care era condus regulamentar.     

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care circula regulamentar, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Brad, şi decesul pasagerei din dreapta faţă, o femeie de 58 de ani, din acelaşi municipiu. De asemenea, conducătorul auto de 30 ani şi alţi doi pasageri din autoturismul condus de acesta au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Locul blestemat de la poalele cetăţii dacice. Legătura dintre marile tragedii petrecute în 2017 pe calea ferată

Mai puţin de zece kilometri despart locurile celor mai mari tragedii înregistrate în 2017 pe calea ferată din judeţul Hunedoara. Sâmbătă, trei oameni au murit îngropaţi sub tonele de pământ şi bolovani prăvălite peste ei, în zona Cheilor Băniţei. De cealaltă parte a versantului, în aprilie 2017, doi mecanici de loclomotivă au murit, în trenul deraiat.

VIDEO Cele mai riscante tronsoane de drum naţional sunt dotate cu parapeţi de beton, pentru a opri tragediile rutiere

Aproape cinci kilometri de parapeţi mediani şi marginali vor fi montaţi în următoarele zile în locurile riscante pentru siguranţa şoferilor de pe DN 66 şi DN 7, în judeţul Hunedoara.

VIDEO Oraşul îndoliat la înmormântarea minerului Aurel Anghel, ucis în explozia din Mina Uricani

Un oraş întreg a fost în doliu, joi, la înmormântarea minerului Aurel Anghel, ucis în explozia din subteranul minei Uricani. Muncitorul decedat la vârsta de 43 de ani, cu câteva săptămâni înainte de a ieşi la pensie, a fost condus pe ultimul drum.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite