Accident rutier cumplit pe DN 7: o căruţă în care se aflau 5 oameni a fost zdrobită de un camion. Un bărbat a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O căruţă în care se aflau cinci oameni a fost spulberată de un camion, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Orăştie spre Sebeş.

Un accident rutier mortal s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 21:40, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Orăştie spre Sebeş.

Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţulu Hunedoara, un camion a lovit o căruţă în care se aflau cinci oameni.

„Accident cu victime multiple pe DN7 la ieşire din Orăştie. În urma impactului dintre o căruţă în care se aflau 5 oameni, şi un camion, un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit pe loc. Echipajele de pompieri ale Detaşamentului Orăştie şi Deva şi o echipa SAJ au intervenit pentru salvarea celor trei bărbaţi şi a unei femei răniţi în accident. Victimele cu multiple traumatisme, dar conştiente, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva cu o autospecială de transport victime multiple şi cu o ambulanţă”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Circulaţia pe Drumul Naţional 7 a fost blocată temporar până la finalizarea cercetărilor.

„Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Orăştie, a condus o autoutilitară  pe DN 7, din direcţia Sebeş –Deva, iar la intrarea în municipiul Orăştie a lovit o căruţă care circula din aceeaşi direcţie de mers, fiind condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Geoagiu (căruţaşul nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă, iar vehiculul condus de acesta nu era  echipat corespunzător pentru circulaţia pe timp de noapte pe drumurile publice).
În urma accidentului rutier a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 59 ani, din Geoagiu, ocupant al vehiculului cu tracţiune animală şi rănirea căruţaşului şi a altor trei persoane, în vârstă de 16, 22 şi 45 de ani, toate din Geoagiu, ocupante ale aceluiaşi vehicul cu tracţiune animală”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Şofer de camion - pericol public pe şosea. Este căutat de autorităţi după ce a devastat o staţie de autobuz şi a fugit

VIDEO Accident mortal cu motocicleta la ieşirea din Hunedoara spre Deva: o femeie a decedat în impact

VIDEO Anunţul ministrului Răzvan Cuc de pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva: când vor fi inauguraţi cei 43 de kilometri. Va fi o zi de mare sărbătoare


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite