Accident produs de un tânăr pe DN 66. A scăpat maşina de sub control pe şoseaua umedă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: DRDP Timişoara.
Foto: DRDP Timişoara.

Un tânăr de 22 de ani a produs un accident rutier pe Drumul Naţional 66 Haţeg - Petroşani. A scăpat maşina de sub control pe şoseaua umedă.

Circulaţia a fost restricţionată, luni după-amiaza, pe Drumul Naţional 66 în zona localităţii Petros, în urma unui accident rutier produs de un tânăr.

Luni, în jurul orei 15:30, un tânăr de 22 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, în localitatea Petros, din direcţia Petroşani - Haţeg, a pierdut controlul asupra volanului şi a părăsit partea carosabilă. Maşina a lovit o ţeavă de gaz, apoi s-a răsturnat pe plafon, pe sensul său de mers.


Foto: Radar VJ / Facebook.

„În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului şi rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spitalul din Petroşani, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

accidenthd pe dn 66 foto drdp timisoara

Mai puteţi citi şi:

Revoltă împotriva „monstrului din parc”. Cine e tânărul care a nenorocit un copil şi de ce a plâns după gestul oribil

Victima „monstrului din parc”, în spital. În ce stare se află copilul după actele de violenţă extremă

Accident rutier pe şoseaua Hunedoara - Deva. Un şofer s-a răsturnat cu maşina la ieşire din Hunedoara

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite