Accident pe şoseaua Hunedoara - Deva. Un şofer de 73 de ani a pierdut controlul şi a lovit un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-e petrecut pe şoseaua Hunedoara - Deva. Un şofer de 73 de ani a pierdut controlul maşinii şi a lovit un stâlp.

Duminică seara, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 687, la ieşirea din localitatea Sântuhalm, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de susţinere a iluminatului public.

„În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

FOTO Accident rutier pe Autostrada A1, între Deva şi Simeria. O tânără a produs coliziunea

Accident rutier cu maşina Poliţiei, aflată în misiune. Un tânăr imprudent a distrus autospeciala

Tragedie la ieşirea din Hunedoara: un bărbat s-a răsturnat cu maşina în Cerna

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, în blocaj înaintea inaugurării aşteptate de 5 ani. Lotul 3 nu poate fi deschis, iar pentru Lotul 4 se caută o soluţie de compromis

Autostrada Lugoj - Deva: probleme grave semnalate pe unul dintre tronsoane la recepţia lucrărilor la cei 43 de kilometri. Doar un lot ar putea fi inaugurat

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite