Accident mortal pe calea ferată, în staţia CFR Veţel. Un bărbat a fost lovit de un tren de marfă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ.
FOTO ARHIVĂ.

Accident mortal pe calea ferată, în staţia CFR Veţel. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa unui bărbat lovit de un tren marfar.

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Burjuc, a fost găsit miercuri între liniile ferate în zona staţiei Veţel.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Transporturi Feroviare, bărbatul a fost lovit de un tren marfar, care circula pe traseul Curtici - Giurgiu.

Echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului au constatat decesul victimei. Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care s-a produs tragedia.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Gestul cutremurător transmis în direct, pe Facebook, de un tânăr. S-a filmat pe autostradă intrând cu maşina într-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea”

Radu Cîmpean, un tânăr plecat în Marea Britanie, s-a înecat în ocean. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului său

VIDEO Mama tânărului care şi-a filmat moartea pe autostradă a încercat în zadar să-l oprească. Mesajele tulburătoare din clipele dinaintea accidentului fatal

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite