UPDATE Adolescentul giurgiuvean care şi-a omorât tatăl cu toporul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul riscă ani grei de închisoare / FOTO Adevărul
Tânărul riscă ani grei de închisoare / FOTO Adevărul

Tragedie în localitatea giurgiuveană Prundu. Un tânăr în vârstă de 17 ani şi-a omorât luni seară tatăl cu ajutorul unui topor. Bărbatul a fost găsit două ore mai târziu într-o baltă de sânge.

UPDATE ora 17.00 Tribunalul Giurgiu a emis mandat de arestare preventivă pentru 19 zile pe numele minorului care şi-a ucis tatăl luni noapte.

Acesta va fi cercetat pentru omor calificat. Pentru că nu a împlinit încă 18 ani, ucigaşul va primi jumătate din pedeapsa în care este încadrat în mod normal omorul calificat (15-25 de ani).

---------------------------------

Mobilul crimei se pare că a fost o ceartă care a avut loc la ora 21.30.

Nervos că tatăl său încearcă să îl tragă la răspundere, adolescentul a pus mâna pe-un topor şi l-a lovit de mai multe ori în zona feţei.

După grozăvie, tânărul şi-a aşezat părintele în pat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cadavrul bărbatului a fost găsit de criminalişti două ore mai târziu.

Adolescentul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat marţi Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.
 
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite