Un şofer turc a intrat cu maşina într-un microbuz în Giurgiu: 10 pasageri transportaţi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ISU
Foto: ISU

Un microbuz în care se aflau 13 persoane s-a ciocnit violent cu un autoturism în care se aflau patru pesroane, duminică, în judeţul Giurgiu. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

Un şofer turc aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, cel mai probabil din cauza vitezei, şi a intrat în coliziune cu microbuzul în care se aflau şoferul şi 13 pasageri. Printre victime se numără şoferul şi cei 3 ocupanţi ai autoturismului, precum şi 6 persoane din microbuz.

În accident au fost rănite 17 persoane:13 din microbuz şi 4 din autoturism. Dintre acestea, 11 au fost evaluate medical la faţa locului, iar 10 transportate la spital, dintre care o persoane cu elicopterul SMURD.

Traficul rutier este oprit total pe Drumul Naţional 6 Bucureşti – Alexandria, localitatea Stâlpu (jud. Giurgiu), anunţă Poliţia Rutieră.

Accident Giurgiu FOTO ISU

La faţa locului acţionează o maşină de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple (dintre care una din cadrul ISU Teleorman), cinci ambulanţe SAJ şi  elicopterul SMURD.

În autoturism se aflau patru cetăţeni de origine turcă. O persoane este încarcerată în autoturism. Din informaţiile primite la acest moment, 8 dintre ocupanţi necesită îngrijiri medicale.

    

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite