Un șofer penal: beat mort, fără permis de conducere și cu mașina fără numere de înmatriculare

0
Publicat:

Un bărbat de 35 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat penal după ce a fost prins băut la volan, cu o alcoolemie de 1,34 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, fără permis de conducere, și cu numerele de înmatriculare retrase.

Șoferul din Giurgiu conducea sub influenţa băuturilor alcoolice Foto: Arhivă
Șoferul din Giurgiu conducea sub influenţa băuturilor alcoolice Foto: Arhivă

Poliţiştii rutieri au depistat, în seara zilei de sâmbătă, pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani în timp ce conducea un autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,34 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a informat, duminică, IPJ Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, autorităţile au constatat faptul că acel șofer nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare retrase, conform Agerpres.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase.  

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite