Un pacient internat la secția ATI s-a sinucis cu un briceag. „S-a înțepat de mai multe ori, în piept”

0
Publicat:

Un bărbat din Giurgiu s-a sinucis în timp ce era internat la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu. Omul a luat un briceag din bagaj și și-a provocat mai multe înțepături.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. FOTO arhivă
Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. FOTO arhivă

La data de 9 martie, ora 11.53, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Gostinari, județul Giurgiu, internat pe secția ATI, a decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 9 martie a.c., ora 5.30, bărbatul de 57 de ani, ar fi luat din borseta personală un briceag multifuncțional și s-ar fi înțepat de mai multe ori, în zona pieptului”, precizează IPJ Giurgiu.

Personalul medical i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul bărbatului.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, mai precizează IPJ Giurgiu.

Amintim că, la sfârșitul anului trecut, un pacient în vârstă de 47 de ani, internat în secția Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Buzău, s-a aruncat de la fereastra salonului unde era internat, aflat la etajul patru, iar primarul unei comune din judeţul Vaslui s-a sinucis într-un spital privat din judeţul Alba unde s-a internat pentru a se trata de depresie.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite