Un bărbat din Neamţ s-a împuşcat în cap cu un pistol pentru asomarea porcilor

0
0
Victima a suferit rani grave la cap FOTO Arhiva Adevărul
Victima a suferit rani grave la cap FOTO Arhiva Adevărul

Un bărbat din Borca, judeţul Neamţ, a ajuns în stare gravă la spital deoarece a încercat să se sinucidă, împuşcându-se în cap cu un pistol pentru asomarea porcilor

O tentativă de sinucidere mai puţin întâlnită a avut loc în seara zilei de 17 august 2022, cel care a încercat să-şi ia viaţa fiind un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Borca, judeţul Neamţ. 

Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat, în jurul orei 19.45, de către soţia victimei, nemţeanul fiind găsit în stare de comă profundă. 

În tentativa de a-şi pune capăt zilelor, el a folosit un pistol pentru asomarea porcilor, săgeta metalică a dispozitivului provocându-i leziuni în zona frontală a capului. La luarea deciziei de suicid a contribuit şi alcoolul consumat, în diagnosticul medicilor fiind trecut şi etilismul acut. 

„Pacient de sex masculin, 51 de ani, diagnostic: plagă frontală împuşcată cu asomator, comă profundă, hemiplegie, etilism acut - tentativă de suicid. Pacientul a fost preluat de un echipaj şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Din UPU s-a efectuat transferul interclinic la Iaşi cu un echipaj cu medic“, a transmis Ambulanţa Neamţ. 

În acest caz, poliţiştii din cadrul Secţiei Bicaz au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Arma de asomare este o armă utilitară neletală, nu este supusă autorizării, fiind folosită pentru imobilizarea animalelor, prin supunerea acestora la un şoc mecanic, în scopul sacrificării ulterioare. 

Tot în Neamţ, pe data de 12 iulie 2022, un bărbat din comuna Piatra Şoimului, care se întorsese acasă din Italia, a avut parte de o moarte stupidă. A decedat din cauza leziunileor suferite prin împuşcare. Găsise într-o anexă a gospodăriei un pistol pentru asomarea animalelor, a încercat să vadă dacă funcţionează, săgeata străpungându-i abdomenul. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Urşii au atacat la o pensiune de la poalele Ceahlăului. Ce spune cabanierul

Cum a ajuns examenul de bacalaureat coşmarul unei eleve cu medie foarte mare. Interdicţia judecătorilor

Mai multe - Piatra Neamţ

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite