Teatrul pentru copii, promovat la nivel european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul “European Children on the Same Stage”, iniţiat de Şcoala Generală numărul 7, a continuat astăzi cu o întâlnire de lucru în care reprezentanţii din şase state ale Uniunii Europene au încercat să îmbine ideile fiecărei ţări pentru crearea unui logo comun celor şapte ţări implicate.

Proiectul multilateral Comenius, “European Children on the Same Stage”, implică atât elevi dar şi profesori din fiecare ţară participantă, România, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, Bulgaria şi Slovenia şi presupune promovarea teatrului pentru copii, în Europa.
Astăzi, partenerii din cadrul proiectului s-au reunit într-o întânire de lucru în care fiecare ţară şi-a prezentat ideile pentru crearea unui logo comun al proiectului. De asemenea, penetru că vizita oaspeţilor străini este aproape de final, invitaţii au răspuns unor chestionare de evaluare a modului în care s-au simţit şi s-a mobilizat şcoala giurgiuveană.
Proiectul „European Children on the Same Stage”, finanţat de Comisia Europeană, este structurat pe o perioadă de doi ani. În primul an, toate ţările participante, vor prezenta în Grecia câte o piesă de teatru, în limba naţională, cel de-al doilea an fiind dedicate creaţiei. Elevii vor crea şapte personaje comune , care vor fi puse în ipostaze diferite, pentru fiecare ţară în parte.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite