Şcolile giurgiuvene din mediul rural, închise marţi de frica ninsorilor şi a viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate şcolile giurgiuvene din mediul rural îşi suspendă marţi, 26 martie, cursurile. Anunţul a fost făcut luni de Instituţia Prefectului prin Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Giurgiu, Georgeta Stănescu, a declarat pentru „Adevărul” că toate şcolile gimnaziale din mediul rural vor fi închise marţi, din cauza avertizării făcut de Administraţia Naţională de Meteorologie.

„S-a luat decizia ca toate şcolile din mediul rural să rămână marţi închise din cauza avertizărilor meteorologice. Orele vor fi recuperate ulterior” a spus Georgeta Stănescu.

Cu alte cuvinte, marţi, 26 martie, cursurile din aproape 200 de şcoli şi grădiniţe din mediul rural vor fi suspendate. Excepţie fac, deocamdată, şcolile din mediul urban precum şi toate liceele din judeţ.

ANM a emis luni un avertisment de ninsori şi vânt puternic valabil pentru data de 26 martie în intervalul orar 4.00 – 14.00.

Judeţul Giurgiu se află printre cele nouă judeţe în care a fost declarat cod portocaliu (Vâlcea, Olt, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Prahova, Ilfov şi Buzău). Tot sub ameninţare de cod portocaliu se află şi municipiul Bucureşti.  
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite