Şcolile din Giurgiu îşi redeschid miercuri porţile, cu trei excepţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

După două zile în care nu s-au ţinut cursuri din cauza ninsorilor şi a gerului, şcolile din judeţul Giurgiu îşi reiau activitatea începând de miercuri, 15 februarie. Singurele excepţii sunt trei unităţi şcolare în care învaţă aproximativ 400 de elevi.

UPDATE, 15 februarie: Şcoala Buturugeni este singura din judeţul Giurgiu în care cursurile sunt suspendate şi pentru ziua de joi, 16 februarie. Decizia aparţine Inspectoratului Şcolar Judeţean, motivul fiind legat de lipsa gazului metan pentru încălzirea claselor. În Şcoala Buturugeni învaţă 155 de elevi.

Vremea dă semne de înviorare în Giurgiu, iar reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului (ISJ) Giurgiu au hotărât că nu mai sunt motive pentru ca şcolile să rămână închise.

Aproape 37.000 de elevi sunt aşteptaţi mâine la ore, în caz contrar aceştia urmând să se aleagă cu absenţe.

Conform purtătorului de cuvânt al ISJ Giurgiu, prof. Georgeta Stănescu, vor rămâne în continuare închise trei şcoli din mediul rural: Şcoala Buturugeni (comuna Buturugeni), Şcoala Răsuceni şi Şcoala Cucuruzu (ambele din comuna Răsuceni).

Motivele pentru care aceste unităţi de învăţământ rămân închise şi miercuri sunt reprezentate de lipsa gazului metan pentru încălzire respectiv drum înzăpezit între Răsuceni şi Cucuruzu.

În cele trei şcoli învaţă aproximativ 400 de elevi.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite