Rezultate Evaluare Naţională 2013 Giurgiu. Primele date vor fi publicate sâmbătă, la ora 16.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2013 (Capacitate 2013) vor fi afişate pe 29 iunie, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul 16.00-20.00, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 3 iulie.

Înscrierea în liceele de stat se face pe baza mediei de admitere, reprezentând media ponderată, în care media generală la evaluarea naţională din clasa a VIII-a are o pondere de 50%, iar media generală de absolvire a claselor a V-a şi a VIII-a are o pondere de 50%.

Părinţii şi elevii deopotrivă vor putea consulta rezultatele finale pe 3 iulie. Pe data de 16 iulie, elevii vor afla unde au fost  repartizaţi în învăţământul liceal de stat.

Rezultatele finale se vor afişa la avizierele şcolilor pe 3 iulie, urmând ca listele complete, cu notele şi ierarhia elevilor la nivel naţional, în urma examenului de Evaluare Naţională 2013, să fie publicate pe 4 iulie, pe site-ul Ministerului Educaţiei dedicat admiterii la liceu: admitere.edu.ro. De asemenea, rezultatele vor putea fi urmărite pe adevarul.ro.

Pe aceeaşi temă:

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Cum pot contesta părinţii notele

EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Scandal la Capacitate: barem cu erori la Matematică

Propunere: filieră tehnologică, pe lângă cea teoretică, începând cu clasa a V-a

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite