Probleme la furnizarea apei reci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru o oră şi jumătate, giurgiuvenii au rămas fără apă la robinete
Pentru o oră şi jumătate, giurgiuvenii au rămas fără apă la robinete

Giurgiuvenii care locuiesc în nordul municipiului au rămas astăzi în intervalul orar 9.00-10.30 fără apă potabilă din cauza unor lucrări efectuate de ENEL în apropierea uneia dintre staţiile de pompare aparţinând SC Apa Service.

Cei mai ghinionişti au fost locuitorii străzilor Dan Barbilian, Dunării, Păcii, Unirii precum şi cei din zona complexului „Steaua Dunării”.
Datorită faptului că alimentarea cu apă potabilă a rămas doar în pompa aflată în zona de sud a oraşului, presiunea a scăzut cu o atmosferă afectându-i şi pe cei care locuiesc la bloc. „Presiunea în reţea a a scăzut de la 2,5 atmosfere la 1,5 atmosfere. Apa nu a mai avut forţa pentru a urca la cetăţenii care locuiesc la etaj. Acest lucru i-a afectat pe toţi cei din municipiu. La ora 11.00 totul revenise la normal” a declarat pentru „Adevărul de Seară” Violeta Năiţă, directorul Apa Service.
Violeta Năiţă a afirmat că întreruperea apei potabile era una prevăzută şi că a fost înştiinţată de către reprezentanţii ENEL. „Lucrările au loc chiar în zona în care se află staţia noastră de pompare din nord. Intervalul orar era iniţial puţin mai mare, însă pentru că a existat o bună conlucrare între societăţile noastre am reuşit să diminuăm timpul acestei întreruperi” a mai spus Năiţă.
Aceasta afirmă că lucrările de reparaţii efectuate de ENEL Giurgiu vor continua şi mâine, în acelaşi interval orar. „Apa va fi oprită şi mâine între 9.00 şi 10.30, iar reprezentanţii ENEL ne-au dat asigurări că aceasta va fi ultima zi în care va fi afectată staţia de pompare din nord” a conchis directorul Apa Service.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite