Giurgiuvenii îşi iau permis de port armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în urmă cu o săptămână o tânăra a fost agresată în Casa de Pariuri Sportive în care lucra, tot mai mulţi cetăţeni îşi cumpăra arme pentru autoapărare.

Cinci dintre cei 189 de solicitanţi care au obţinut autorizaţii de deţinere de armă sunt femei.
„Este vorba despre o preoteasa din Hulubeşti, soţia patronului unei firme de pază din Giurgiu, iar celelalte trei sunt femei de afaceri” a spus pentru „Adevărul de Seară” şeful Serviciului Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase (SAESP) din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar şef  Niculae Niculescu. „Sunt de părere că pentru a fi în siguranţă trebuie să îmi iau singur măsuri de protecţie, pentru că se poate întâmpla ca până la sosirea poliţiei eu să fiu deja atacat ” a spus Dan Radu, patronul unei Case de schimb valutar din municipiu.
Potrivit declaraţiilor şefului Serviciului Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar şef  Niculae Niculescu, din cele 189 de autorizaţii de port armă eliberate, 74 sunt pentru arme letale, cu alice şi glonţ, iar 115 autorizaţii sunt date pentru arme neletale, cu bilă de cauciuc şi gaze.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite