FOTOGALERIE “Sanitarii Pricepuţi” din Giurgiu, premiaţi de administraţia locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci voluntari din cadrul Crucii Roşii Giurgiu au fost primiţi luni, 29 octombrie, de primarul Nicolae Barbu în sala de consiliu a Primăriei. Tinerii au primit diplome pentru implicarea în activitatea de acordare a primului ajutor.

Cei cinci voluntari (Alin Catrina, Alexandra Cojocaru, Alina Mărgărit, Andrei Nicolae şi Adrian Presuceanu) sunt elevi ai liceului teoretic “Tudor Vianu” şi au câştigat în luna august concursul “Sanitarii Pricepuţi”.

Alături de tineri au primit diplome Marian Măcelaru (directorul filialei Giurgiu a Crucii Roşii), Lia Măcelaru (inspector în cadrul aceleiaşi instituţii) şi doctorul Bogdan Hurmuz.

Acţiunea a fost organizată de Primăria Giurgiu împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Primarul Nicolae Barbu a promis că în bugetul de anul viitor se vor regăsi prevederi prin care să fie acordate şi premii în bani pentru rezultatele Crucii Roşii Giurgiu.

N-au rivali la “Sanitarii Pricepuţi”

Filiala Giurgiu a Crucii Roşii este una dintre cele mai active din ţară. Aceasta a stabilit un adevărat record câştigând de trei ori consecutiv concursul „Sanitarii Pricepuţi”, singura competiţie pentru sănătate şi prim-ajutor din România rezervată instituţiilor de învăţământ.

Ediţia 2012 a avut loc în vară, la Tabăra Poiana Pinului (judeţul Buzău), la competiţie participând peste 40 de echipaje din întreaga ţară.

Echipajul judeţului Giurgiu a fost format din cinci elevi ai liceului „Tudor Vianu”, aceştia reuşind să obţine nota zece la proba teoretică şi 49 de puncte (din 50 posibile) la proba practică.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite