FOTO Trafic îngreunat în vama Giurgiu din cauza ninsorii şi a autorităţilor bulgare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiriştii au aşteptat ore întregi în vama Giurgiu / FOTO Daniel Grecu
Tiriştii au aşteptat ore întregi în vama Giurgiu / FOTO Daniel Grecu

Ninsoarea a provocat miercuri probleme în punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse. Zeci de tiruri au aşteptat să treacă Podul Prieteniei în Bulgaria, după ce autorităţile de la sud de Dunăre au folosit un singur cântar pentru autovehiculele cu gabarit depăşit.

Prima ninsoare din acest sezon, primele probleme pentru traficul greu din punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

Tirurile care trebuiau să treacă Podul Prieteniei, în Bulgaria, au format o coadă de aproximativ trei kilometri, unii şoferi fiind nevoiţi să aştepte ore bune din cauza autorităţilor bulgare.

Lucrătorii vamali din ţara vecină au folosit un singur cântar pentru autovehiculele de  mare tonaj, lucru care a dus la întârzieri mari şi la îngreunarea traficului.

"De fiecare dată se întâmplă aşa în sezonul rece. Bine că ne-am luat suficient combustibil pentru că nu ştiu ce făceam. Trebuia să ajung deja la Sofia. Ce  mai contează acum că voi fi penalizat pentru că nu livrez marfa la timp?" a declarat unul dintre zecile de şoferi care aşteptau miercuri să treacă vama.

Situaţia s-a deblocat după-amiază, traficul reintrând în normal.

Şi în Bulgaria sunt anunţate ninsori în aceste zile astfel că şoferii care sunt pe drumul de întoarcere în ţară trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite