FOTO / Samson înşelat de Godzilla. Numai una dintre maşinile de tip „Big Foot” a făcut ravagii la Giurgiu printre Daciile aduse de la Remat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Samson" a făcut praf Daciile în mai puţin de un minut
"Samson" a făcut praf Daciile în mai puţin de un minut

Aproximativ 150 de giurgiuveni au plătit ieri-seară între 30 şi 35 de lei pentru a vedea pe viu cascadoriile motorizate ale trupei germane „Alexander Neigert”. Trecerile prin foc, echilibrul pe două roţi sau „împachetarea” unor Dacii cu ajutorul unui „monster truck” au făcut deliciul spectatorilor.

Cu o prezentare care a adus aminte de spectacolele de circ, show-ul din parcarea supermarketului „Interex” a început cu drifturi şi întoarceri la 180 de grade efectuate de liderul grupului, Alexis.

A urmat o nouă probă de îndemânare în care s-a demonstrat că o maşină poate merge lejer pe două roţi.

Mai dificil pentru Alexis a fost să convingă câteva dintre spectatoare să i se alăture la o cursă pe două roţi.

Numai trei dintre giurgiuvence şi-au învins frica, făcândul pe crainicul show-ului să exclame: „În majoritatea oraşelor în care am fost, la fiecare show urcau în maşină câte şase doamne. Se pare că în Giurgiu sunt mai puţine curajoase”.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Şi-au riscat viaţa ca să vadă cascadoriile
Chiar dacă organizatorii au făcut tot posibilul pentru ca numai cei care au plătit bilet să poată vedea cascadoriile nemţeşti, giurgiuvenii şi-au dovedit inventivitatea urcându-se pe-o clădire veche din apropierea căii ferate.

2

Zeci de copii s-au îngrămădit pe un spaţiu de câţiva metri pătraţi, acoperişul gemând sub greutatea lor.

După ce Fernando (6 ani), cel mai tânăr cascador al trupei, a făcut câteva demonstraţii de tehnică cu ajutorul unei trotinete şi a unui mini-ATV, a urmat trecerea printr-o perdea de foc a lui Cristoph „Fantasia”.

„Godzilla kaputt”
Cel mai aşteptat moment al show-ului a fost complet doar pe jumătate. Dintre cele două „monster truck-uri”, Samson şi Godzilla, numai primul gigant şi-a făcut apariţia pe pistă pentru a distruge „rablele” aduse de la Remat.

1

Cei mici s-au pozat lângă "monstrul" pe patru roţi

Să pare că Giurgiu nu i-a purtat noroc maşinii cu nume de monstru. „Godzilla kaputt” afirmă unul dintre membri trupei de cascadori, sintetizând plastic situaţia în care se află cel de-al doilea „Big Foot”. Se pare că maşina s-a defectat cu câteva zile înainte de a intra în concurs.

Din cauza ploii care a avut loc sâmbătă, show-ul programat în acea seară a fost reprogramat ieri la ora 15.00, trupa germană susţinând un nou spectacol la ora 19.00 după care au părăsit Giurgiu.

Conform declaraţiilor managerului Mircea Robu, cascadorii vor fi prezenţi marţi şi miercuri în Capitală acolo unde vor susţine două spectacole.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite