Criminalul care şi-a sugrumat victima şi a aruncat-o într-un canal rămâne arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Georgescu (20 de ani), tânărul care la finele anului trecut a ucis cu sânge rece o adolescentă în apropiere de localitatea Vânătorii Mici rămâne în arest. Magistraţii Tribunalului Giurgiu au luat aceeaşi decizie şi în ceea ce o priveşte pe Luiza Dumitrache (21 de ani), proxeneta care a comandat moartea copilei.

Georgescu şi Dumitrache, cercetaţi pentru omor calificat respectiv instigare la omor şi proxenetism, vor rămâne în arest preventiv până cel puţin la data de 5 martie, decizia iniţială fiind prelungită.

În data de 4 noiembrie, Nicuşor Georgescu şi M. R. (o fată în vârstă de 16 ani, cercetată în stare de libertate pentru complicitate la crimă) au dus-o pe Florina Tănase (16 ani) în afara localităţii Vânătorii Mici unde au bătut-o cu bestialitate. Bărbatul a ştrangulat-o cu un cablu şi a aruncat-o în tubulatura canalului de irigaţii.

Pentru a dovedi că „pericolul” a fost îndepărtat Georgescu i-a secţionat victimei degetul arătător de la mâna dreaptă cu o şurubelniţă după care i l-a arătat Luizei Dumitrache, cea care „comandase” crima.

Cei trei au plănuit uciderea minorei pentru că aceasta intenţiona să alerteze poliţia cu privire la faptul că Luiza Dumitrache, poreclită „Otevista”. coordona o reţea de prostituţie şi proxenetism.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite