Copilul dispărut care a pus pe jar Poliţia. A stat o noapte întreagă lângă un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Copilul de 12 ani a fost dat dispărut marţi, 3 martie. Zeci de poliţişti l-au căutat după lăsarea întunericului fără niciun rezultat.

Un copil de 12 ani apus pe jar poliţia din judeţul Giurgiu. În seara zilei de marţi, 3 martie, în jurul orei 20.55, oamenii legii au fost sesizaţi de o femeie din satul Pietrele, comuna Băneasa, cu privire la faptul că fiul său, de 12 ani, a plecat în jurul orelor 15.00 de la şcoală, dar nu a revenit la domiciliu.

Imediat, zeci de poliţişti şi jandarmi au început operaţiunile de căutare a copilului, operaţiuni care nu au dat niciun rezultat pe timpul nopţii.

„Căutările au fost reluate în această dimineaţă, iar pentru găsirea copilului s-au mobilizat peste 40 de poliţişti, sprijiniţi de pompieri din cadrul I.S.U. Giurgiu, fiind găsit în jurul orei 09.00, pe raza satului Pietrele, judeţul Giurgiu, în apropierea locuinţei sale, transmite IPJ Giurgiu.

Din mărturiile copilului a reieşit faptul că marţi, în jurul orelor 11.00, a plecat de la domiciliu la şcoala din localitate unde a avut cursuri până în jurul orei 16.00.  După terminarea orelor de curs, acesta a mers la un magazin alimentar aflat pe raza satului Pietrele, „după care s-a retras pe un teren extravilan, lângă un stâlp din beton la baza căruia s-a adăpostit, rămânând până în această dimineaţa”, spun poliţiştii.

Copilul nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar după ce a fost găsit a fost consiliat de către psihologi din cadrul I.P.J. Giurgiu şi D.G.A.S.P.C. Giurgiu, fiind încredinţat familiei.

Pe aceeaşi temă:

Accident mortal cauzat de ninsoarea viscolită şi vizibilitatea redusă. Victima este un pieton

Daruri pentru copiii nevoiaşi din partea poliţiştilor. „Sunt gesturi venite din suflet”



 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite