Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 145.000 lei, descoperite la Vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Vama Giurgiu fac cercetări faţă de un cetăţean turc, pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Acesta achiziţionase din Turcia peste 900 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, constând în articole de îmbrăcăminte şi pantofi tip sport, bunuri pe care intenţiona să le vândă în România.

"La data de 22.04.2022, în jurul orei 01.00, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, mai multe mijloace de transport. Cu această ocazie, colegii noştri au descoperit în cala unui autocar, printre bagajele pasagerilor, mai multe pungi din plastic de culoare neagră şi gri, ce conţineau 655 de articole vestimentare şi  275 perechi de încălţăminte sport,  toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute", anunţă poliţiştii de frontieră.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilitcă produsele aparţineau unui pasager al mijlocului de transport, cetăţean turc, în vârstă de 28 ani.

Bunurile, în valoare de peste 145.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se fac cercetări faţă de persoana în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet.

Vă recomandăm şi: 

Traficul pe podul peste Dunăre de la Giurgiu ar putea fi afectat de proteste organizate la Ruse, în Bulgaria

Harta tensiunilor PSD-PNL în teritoriu

GiurgiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite