Traficul pe podul peste Dunăre de la Giurgiu ar putea fi afectat de proteste organizate la Ruse, în Bulgaria

0
0
Pod Giurgiu-Ruse FOTO Wikipedia
Foto wikimedia.org

Traficul pe podul care face leg─âtura ├«ntre municipiul Giurgiu ┼či ora┼čul Ruse din Bulgaria ar putea fi ÔÇ×├«ntrerupt par┼úial", miercuri, ├«n urma unor proteste ├«n Bulgaria, ├«n cadrul c─ârora va fi oprit─â circula┼úia rutier─â pe unele tronsoane.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Giurgiu, mai multe proteste sunt planificate, miercuri, în Bulgaria, la Ruse. 

ÔÇ×├Än aceste condi┼úii, reprezentan┼úii Inspectoratului Teritorial al Poli┼úiei de Frontier─â Giurgiu anun┼ú─â c─â traficul rutier pe tronsonul Podului Prieteniei Giurgiu-Ruse ar putea fi ├«ntrerupt par┼úial, dar vor fi luate toate m─âsurile necesare ├«n vederea fluidiz─ârii traficului rutier ┼či asigurarii cu operativitate a controlului de frontier─â.

De asemenea, reprezentan┼úii Inspectoratului Teritorial al Poli┼úiei de Frontier─â Giurgiu recomand─â tuturor persoanelor care doresc s─â tranziteze frontiera na┼úional─â prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s─â utilizeze toate celelalte puncte de trecere a frontierei de la grani┼úa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomer─ârilorÔÇŁ, informeaz─â Prefectura Giurgiu.┬á

Vor fi organizate trei proteste pe teritoriul Districtului Ruse. Unul a avut loc între orele 9:00 - 11:00, pe drumul I-5- Veliko Tarnovo-Ruse, în zona nodului rutier Ivanovo-Mechka, cu oprirea planificată a traficului în ambele sensuri, pentru aproximativ 30 de minute. 

Al doilea protest e programat ├«ntre orele 11:00 ÔÇô 14:00, pe drumul I-II Ruse-Varna, ├«n zona sensului giratoriu de la kilometrul 1+493 din municipiul Ruse, cu oprire planificat─â a circula┼úiei ├«n ambele sensuri, timp de aproximativ 20 de minute, f─âr─â a fi specificat ├«n ce interval de timp. Ac┼úiunile de protest au fost organizate de ÔÇ×Autostrada M─ârii NegreÔÇÖÔÇÖ- AD.

Totodat─â, un alt protest este anun┼úat la ora 18:00, pe drumul II-21 Ruse-Silistra, cu suspendare planificat─â a circula┼úiei pe ambele sensuri, pe o perioada de timp neprecizat─â. Ac┼úiunile de protest au fost organizate de primarul ora┼čului Marten, din districtul Ruse, Dimo Tonev.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite