Traficul pe podul peste Dunăre de la Giurgiu ar putea fi afectat de proteste organizate la Ruse, în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto wikimedia.org
Foto wikimedia.org

Traficul pe podul care face legătura între municipiul Giurgiu şi oraşul Ruse din Bulgaria ar putea fi „întrerupt parţial", miercuri, în urma unor proteste în Bulgaria, în cadrul cărora va fi oprită circulaţia rutieră pe unele tronsoane.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Giurgiu, mai multe proteste sunt planificate, miercuri, în Bulgaria, la Ruse. 

„În aceste condiţii, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu anunţă că traficul rutier pe tronsonul Podului Prieteniei Giurgiu-Ruse ar putea fi întrerupt parţial, dar vor fi luate toate măsurile necesare în vederea fluidizării traficului rutier şi asigurarii cu operativitate a controlului de frontieră.

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu recomandă tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera naţională prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, să utilizeze toate celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor”, informează Prefectura Giurgiu. 

Vor fi organizate trei proteste pe teritoriul Districtului Ruse. Unul a avut loc între orele 9:00 - 11:00, pe drumul I-5- Veliko Tarnovo-Ruse, în zona nodului rutier Ivanovo-Mechka, cu oprirea planificată a traficului în ambele sensuri, pentru aproximativ 30 de minute. 

Al doilea protest e programat între orele 11:00 – 14:00, pe drumul I-II Ruse-Varna, în zona sensului giratoriu de la kilometrul 1+493 din municipiul Ruse, cu oprire planificată a circulaţiei în ambele sensuri, timp de aproximativ 20 de minute, fără a fi specificat în ce interval de timp. Acţiunile de protest au fost organizate de „Autostrada Mării Negre’’- AD.

Totodată, un alt protest este anunţat la ora 18:00, pe drumul II-21 Ruse-Silistra, cu suspendare planificată a circulaţiei pe ambele sensuri, pe o perioada de timp neprecizată. Acţiunile de protest au fost organizate de primarul oraşului Marten, din districtul Ruse, Dimo Tonev.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite