Bună dimineaţa, aici Adevărul de Seară! Vezi cum şi-a început ziua şeful Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase (SAESP) din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisarul Niculae Niculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful „armelor” din Giurgiu îşi bea cafeaua în fiecare dimineaţă acasă, în familie, după care se îndreaptă spre locul de muncă, unde ajunge în jurul orei 7,30.

„Odată ajuns la birou fac analiza activităţii din ziua precedentă şi planul de bătaie pentru ziua în curs, cu personalul din subordine. Apoi ne apucăm de treabă. Azi avem de efectuat o acţiune în comunele Tpopru şi Comana. Voi efectua cercetările în cele două comune alături de ceilalţi şase colegi de-ai mei” a spus pentru „Adevărul de Seară”, şeful Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase (SAESP) din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisarul Niculae Niculescu.
Şeful SAESP Giurgiu nu are un program fix, el fiind consemnat 24 de ore din 24. Acesta rămâne la serviciu atât cât este nevoie , dar nu pleacă niciodată de la muncă mai devreme de ora 17,00.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite