Zeci de telefoane mobile şi tablete de ultimă generaţie, dar contrafăcute, confiscate de la un gălăţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefoanele contrafăcute confiscate la Galaţi FOTO Poliţia de Frontieră
Telefoanele contrafăcute confiscate la Galaţi FOTO Poliţia de Frontieră

Marfa, care la o primă vedere părea originală, se afla într-un autoturism oprit de poliţiştii de frontieră, pentru un control de rutină, pe raza localităţii Măstăcani din judeţul Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit şi confiscat 26 de telefoane mobile şi cinci tabelete purtând mărci celebre, dar contrafăcute, în valoare totală estimată de 32.250 de lei, pe care un tânăr intenţiona să le comercializeze pe raza municipiului Galaţi.

Captura a fost făcută în data de 7 ianuarie 2020, în jurul orei 22.00, când poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, pentru control, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român, Valentin L., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 26 telefoane mobile şi cinci tablete de diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Ulterior, dispozitivele s-au dovedit a fi contrafăcute.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a primit bunurile de la o cunoştinţă şi intenţiona să le vândă unui prieten din municipiul Galaţi, pentru a realiza un profit.

Conform prevederilor legale, bunurile, în valoare totală de 32.250 de lei, au fost ridicate în vederea continuării şi definitivării cercetărilor, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite