Week-end de campioni/Două zile pline de petreceri dedicate Oţelului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupele „Spitalul de Urgenţă" şi „Holograf" sunt invitaţii de onoare ai organizatorilor spectacolului în aer liber

Proaspeţii campioni ai României la fotbal îi invită pe toţi gălăţenii în acest week-end să sărbătorească alături de ei succesul istoric obţinut recent.


Toate manifestările dedicate acestei reuşite, pregătite de conducerea Clubului Oţelul Galaţi vor avea loc pe Faleza Superioară a Dunării, în dreptul Parcului Viva.
Sâmbătă, între orele 15.00 şi 17.00 vor avea loc concursuri la cort, catering şi muzică de petrecere. La "butoanele" muzicale vor sta pe rând mai mulţi DJ-i cunoscuţi din oraş. De la ora 17.00 toţi cei care vor veni la "Pastilă" vor putea vedea în direct meciul FC Astra Ploieşti - FC Oţelul Galaţi - ultimul al acestui campionat - pe un ecran de 28 de metri pătraţi. După sfârşitul meciului, distracţia va continua cu multă muzică bună.


Duminică, tonul la distracţie se dă în acelaşi loc, la "Pastilă, şi la aceeaşi oră, 15.00, şi va continua cu un concert al trupei Spitalul de Urgenţă. În jurul orei 19.30, va ajunge la "Pastilă" şi echipa de fotbal Oţelul Galaţi, după ce se va plimba prin oraş preţ de o oră şi jumătate, pe o platformă special amenajată.
La ora 19.30, va începe ceremonia de premiere a FC Oţelul Galaţi, Campioana României în ediţia 2010-2011 a Ligii I. Distracţia va continua cu un super-concert Holograf. Petrecerea va continua până târziu în noapte cu multă muzică de petrecere, mâncare şi băutură.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite