Vinovatul ţepei de la Bingo Metropolis a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii i-au dat de urmă celui care a aruncat prin oraş taloanele de la Bingo Metropolis. Fostul angajat al firmei l-a şantajat pe directorul zonal cu suma de 5.000 de lei, ca să nu strice imaginea concursului.

În disputele dintre foştii angajaţi ai firmei care organizează concursul Bingo Metropolis şi actuala conducere, cei care au avut cel mai mult de pierdut au fost concurenţii. În timp ce Toni Drăguţ, fostul asistent manager, îl şantaja pe directorul zonal, Mihai Mihalcea, pretinzând suma de 5.000 de lei, biletele oamenilor zăceau aruncate în diferite locuri din oraş.

S-a organizat flagrant

Mihai Mihalcea, directorul zonal al Bingo Metropolis, a anunţat poliţia că fostul său coleg îl ameninţă că va face tot posibilul să strice imaginea firmei, chiar să şi arunce taloane prin oraş, dacă nu i se oferă o anumită sumă de bani. Poliţiştii au organizat un flagrant, iar marţi seara,  Toni Drăguţ a fost prins cu 4.500 de lei asupra sa, bani primiţi de la Mihai Mihalcea.

Ţeapă cu Super Bingo Metropolis. Sute de bilete completate au fost găsite aruncate la marginea Galaţiului

„În urma activităţilor desfăşurate de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale – Biroul Infracţiuni contra Patrimoniului, în seara zilei de marţi bărbatul a fost prins în flagrant având asupra sa suma de 4.500 lei, bani primiţi de la denunţător, activitate desfăşurată sub supravegherea şi coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Bingo Metropolis a găsit vinovatul pentru ţeapa dată gălăţenilor

În momentul de faţă, şantajistul este cercetat în stare de libertate.

„Din cercetări a rezultat că acesta a fost persoana care, la data de 18.07.2010, a aruncat în zona Talciocului, tichetele de joc gratuite şi cele necâştigătoare care urmau să participe la extragerea televizată. Bărbatul este cercetat în libertate pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj”, a mai spus Cristina Tatulici.

Oamenii cer despăgubiri

Toţi concurenţii care şi-au pus speranţa în concurs au cheltuit sume importante pe taloane fără să le treacă nici măcar un moment prin cap că biletele nu vor mai ajunge în urnele de la Bucureşti. La aflarea veştii că taloanele au lor au fost găsite la marginea Galaţiului, aceştia au declarat că nu vor mai participa la concurs şi că vor să fie despăgubiţi.

“Este groaznic ce se întâmplă. Trebuie traşi la răspundere, să plătească. Vreau să fim despăgubiţi pentru banii cheltuiţi pe taloane”, a spus Virginica Ferulaşcă, una dintre participante, contactată telefonic.






Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite