Vineri/ Absolvenţii gălăţeni sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O veste bună pentru  tinerii gălăţeni nu au reuşit să se angajeze până acum. Vineri, 24 septembrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) organizează o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi.

CITIŢI ŞI :

Pe 24 septembrie, la Galaţi, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Cursuri gratuite de recalificare profesională organizate pentru şomeri

Cum şi când pot absolvenţii din Galaţi să solicite ajutorul de şomaj

Galaţi: Absolvenţii sunt aşteptaţi la Bursa Locurilor de Muncă

Conform directorului instituţiei, Carmen Hanţaţuc, au fost contactaţi 250 de agenţi economici şi şi-au anunţat participarea 20, numărul locurilor de muncă disponibile fiind de 130.

„Cele mai multe locuri sunt în industria alimentară, comerţ şi construcţii. Avem şi câteva locuri de ingineri pentru absolvenţii cu studii superioare. Sperăm ca până vineri să-şi anunţe participarea cât mai mulţi angajatori”, a spus directorul AJOFM.

Agenţii economici mai pot rezerva standuri sau pot obţine informaţii suplimentare de la sediul AJOFM Galaţi (strada Domnească nr. 171), la telefon 0236/415151 sau folosind adresa de email gl_media@anofm.ro.

Bursa este programată să se desfăşoare în acelaşi timp în două locuri, respectiv în aula Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi (str. Domnească nr. 47) şi la sediul AJOFM Tecuci (strada Mihail Kolgălniceanu, nr. 60, bl.A2, parter).

În urma Bursei Locurilor de Muncă, organizată în luna aprilie a acestui an, doar 80 de pesoane au fost angajate cu carte de muncă.



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite