VIDEO V-aţi imaginat vreodată cum cântă şase studenţi de naţionalităţi diferite hitul „Dragostea din tei”?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a organizat astăzi o întâlnire a studenţilor internaţionali care a avut ca principal scop un schimb cultural. Au fost invitaţi studenţi Erasmus, „visiting”, precum şi studenţi din anul pregătitor.

Participanţii au asistat la o ceremonie de deschidere, oficiată de prof. dr. Anca Gâţă, prorector cu relaţii internaţionale şi prof. dr. Dan Scarpete, coordonatorul Programului Erasmus+, urmată de un „intermezzo” cultural, în cadrul căruia tinerii au avut un scurt moment artistic. Ei au cântat în stil propriu trei cântecele în limba română, dintre care cel mai gustat de public a fost hit-ul băieţilor de la O-Zone - Dragostea din Tei.

La final, protagoniştii şi-au invitat oaspeţii la masă şi le-au prezentat specialităţile gastronomice din fiecare ţară şi şi-au împărtăşit secretele culinare.

Evenimentul face parte din seria activităţilor care vizează facilitarea integrării în viaţa socială, academică şi culturală locală a studenţilor internaţionali care au ales universitatea noastră pentru a studia.

Studenţi internaţionali din Galaţi cântând „Dragostea din tei”!

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite