VIDEO Un şofer vitezoman a pus la pământ un stâlp de electricitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul ar putea fi obligat să suporte cheltuielile de reparaţie ale stâlpului. Foto: GSDG
Şoferul ar putea fi obligat să suporte cheltuielile de reparaţie ale stâlpului. Foto: GSDG

Tânărul de 20 de ani, care nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului şi a nimerit cu maşina într-un stâlp pe care l-a pus la pământ. Momentul impactului a fost surprins de o cameră video instalată pe maşina unui alt conducător auto. Martorii spun că în maşină s-ar fi aflat şi un copil

Un şofer vitezoman a intrat în vizorul poliţiştilor după ce a pus la pământ un stâlp din beton. S-a întâmplat în apropierea Parcului CFR din Galaţi, iar vinovat pentru această situaţie este un tânăr în vârstă de 20 de ani, fără prea multă experienţă în ale condusului.

Bărbatul nu a adaptat viteza într-o curbă şi a pierdut controlul volanului, ajungând în afara părţii carosabile. În urma impactului, aşa cum se observă şi pe imaginile video, şoferul vitezoman a reuşit efectiv să rupă stâlpul pe care se aflau cabluri pentru electricitate. Mai grav este că în zonă se află şi o şcoală, iar evenimentul ar fi putut avea urmări tragice.

Şoferul a avut însă un noroc imens, deşi maşina a fost serios avariată, nu s-au înregistrat victime.

Martorii spun că, de regulă, în zonă se circulă cu viteză foarte mare,deşi indicatoarele rutiere avertizează şoferii care vin dinspre strada Domnească despre virajul periculos care urmează.

Un şofer a reuşit să pună la pământ un stâlp de electricitate

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite