VIDEO O gălăţeancă a ajuns după gratii pentru că a plantat cânepă într-o cultură de viţă de vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cultura ilegală de cannabis a fost descoperită în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, la care au participat poliţişti sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Galaţi

Femeia în vârstă de 31 ani, din localitatea Suceveni, judeţul Galaţi, s-a trezit în curte cu oamenii legii, care i-au stricat rapid afacerile ilegale. Potrivit anchetatorilor, aceasta a plantat într-o cultură de viţă de vie zece plante de cânepă.

„Cu ocazia descinderii domiciliare au fost identificat nouă plante în cultură, una dintre ele fiind recoltată de persoana respectivă. Cantitatea totală depistată a fost de 3,5 kg cannabis, valoarea de piaţă a acesteia fiind de aproximativ 150.000 lei”, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

În baza probatoriului administrat la dosar, Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cultură ilegală de cânepă chiar în mijlocul viei la Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite