VIDEO Tânăr surprins de jandarmi în timp ce se droga. Asupra lui s-au găsit mai multe doze de marijuana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Galaţi, în vârstă de 27 ani, este anchetat pentru deţinere şi consum de substanţe interzise după ce jandarmii au găsit asupra sa mai multe pliculeţe cu marijuana.

Pe 3 noiembrie, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 3 Poliţie din Galaţi, a observat pe drumul de acces către plaja Dunărea un autoturism oprit într-o zonă slab iluminată.

”În momentul în care s-au apropiat de autovehicul, jandarmii au observat că pe locul şoferului se află un bărbat ce părea că se odihneşte. Crezând că persoana în cauză se simte rău, jandarmii i-au bătut în geam, iar în momentul în care bărbatul a deschis uşa autoturismului, din interior a început să emane un miros puternic, ce părea a proveni de la fumatul de substanţe interzise. De asemenea, bărbatul avea un comportament dezorientat, neştiind unde se află şi ce oră este”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Jandarmii au controlat autovehiculul în care se afla tânărul, ocazie cu care, într-un rucsac aflat pe bancheta din faţă, au fost găsite trei pliculeţe ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde-maronie, cel mai probabil marijuana, o cutie metalică şi o cutie cu foiţe folosite la confecţionarea ţigaretelor.

Fiind întrebat despre substanţele vegetale găsite asupra sa, bărbatul a declarat verbal că le-a achiziţionat de la un necunoscut şi le folosea pentru consum propriu.  Jandarmii l-au condus la sediul Secţiei 3 Poliţie, unde au întocmit actele de sesizare, cercetările fiind continuate de către poliţişti sub suspiciunea de deţinere şi consum de substanţe interzise.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite